Zwangerschapsfotografie | Bas & Lotte

Ik weet niet hoe vaak ik een blog al ben begonnen met de tekst ‘er werd de hele week regen voorspeld, maar op de dag van de fotoshoot was het prachtig weer’. Maar ook deze keer was dat het geval. En het was echt prachtig weer. Oké, wel fris. Maar het was droog en zelfs het zonnetje scheen.

Bas en Lotte verwachtten hun eerste kindje en wilden deze bijzondere periode vast laten leggen. En dat begrijp ik zo goed, want een zwangerschap is zo speciaal, maar gaat ook zo snel en komt niet meer terug. 

We spraken af op een prachtige locatie in de buurt van Beilen. Ik vind het zo fijn als er verschillende mooie plekjes zijn waar we foto’s kunnen maken. En ook heel fijn dat Bas en Lotte zo heerlijk ontspannen waren. Voor mij is het altijd weer een kadootje als ik getuige mag zijn van zoveel liefde voor elkaar en voor het kindje dat gaat komen.

En als ik dan na afloop dit berichtje krijg: 

Wij hebben tot nu toe overigens louter positieve reacties gehad op de foto’s die jij hebt gemaakt, ze vinden het hele mooie composities en kleuren en natuurlijk mogen de objecten op de foto er ook wel wezen zeggen ze 😉

Nogmaals hartstikke bedankt voor het mooi vastleggen van dit mooie moment in ons leven, dit is ons heel kostbaar. Het was een fijne en mooie ervaring en we kunnen het iedereen aanbevelen!

Dan ben ik heel gelukkig!

Inmiddels is er een lief klein jongetje geboren! Lieve Bas en Lotte, ik wens jullie heel veel geluk met jullie mooie mannetje!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp