Zwangerschap | Aron en Dyonne

Op de voorlaatste dag van maart mocht ik op pad met Aron, Dyonne, Zoë en Evi. Dyonne is zwanger van hun derde kindje en deze bijzondere periode wilden ze graag laten vast leggen. Een hele tijd geleden was ik al eens bij dit prachtige gezin thuis geweest. Zij waren toen 1 van de winnaars van een actie. Zo leuk om hen nu weer terug te zien. De meiden zijn al weer zo’n stuk groter. En wat een gezellige kletskousen 😉

We liepen vanaf hun huis (al kletsend natuurlijk) naar een mooie plek waar ze vaak even gaan wandelen. Zoë kende mij nog een beetje van de vorige keer en had er heel veel zin in, Evi verstopte zich eerst nog even achter zonnebril en pop. Maar als snel besloot zij ook maar te vertrouwen dat het goed zou komen en waren pop en bril vergeten 😉

Het was een mooie middag met een lekker zonnetje dus de temperatuur was, voor een dag in maart, best lekker. Gelukkig maar want we hadden de shoot eerder al uit moeten stellen omdat het toen de hele dag, heel hard regende. Maar nu dus een prachtige dag om lekker buiten te zijn, spelletjes te spelen en ondertussen ook nog wat foto’s te maken ;). Ik heb genoten van de meiden die lekker hun gang gingen, rondrennen, bloemetjes plukten en gekkigheid uithaalden en van Aron en Dyonne, die zo heerlijk relaxed zijn. Niks moet, alles mag (nou ja bijna niks en bijna alles ;))

’s Avonds kreeg ik van Dyonne een mailtje: Zoë vond het jammer dat je niet bleef eten… Mama was zoooo gezellig dat Emmie er was.
Wij hebben ook genoten… hoe jij bent met onze meisjes, echt geweldig!!

Eerlijk? Dit vind ik echt het allerleukst aan mijn werk en het grootste compliment wat ik kan krijgen!

Lieve Aron, Dyonne, Zoë en Evi ik heb weer genoten van jullie. Nog heel even geduld en dan is eindelijk jullie broertje er!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp