Workshop Playful Heart

In februari volgde ik de workshop Moment Design bij Yvette Vlaar Fotografie. Misschien weten jullie het nog, ik schreef er toen ook een blog over. Afgelopen zaterdag mocht ik opnieuw afreizen naar Benningbroek. In mei kreeg ik namelijk, voor mijn verjaardag, de workshop Playful Heart cadeau van mijn lieve mannen!

Deze keer werden we ontvangen in de studio van Yvette. We waren met een klein clubje dus dat ging makkelijk. Dat kleine clubje is ook meteen 1 van de fijne dingen van deze workshop. Er is veel ruimte voor vragen, ervaringen en verhalen. Daarnaast is het enthousiasme van Yvette aanstekelijk en haar enorme kennis, die ze graag deelt, inspirerend.

Playful Heart is een variant op Moment design, ontwikkeld door Juliana Wiklund, speciaal voor (gezinnen met) kinderen. De theorie houdt in dat je veel aandacht geeft aan het winnen van het vertrouwen van de kinderen waardoor je vervolgens de ruimte hebt om door middel van allerlei spelletjes en opdrachtjes prachtige, echte foto’s te maken. De praktijk is bijzonder! Na een lekkere lunch gingen we met een gezin op pad, Anton en Melissa en hun dochters Sarah en Elise. Ik heb met verbazing toegekeken hoe de meiden, eerst wat verlegen achter papa en mama wegkropen, maar binnen 5 minuten bij Yvette op schoot zaten. Ze hebben ontzettend veel lol gehad en van Yvette hoorde ik later dat het gezin een erg leuke middag had gehad.

Omdat Yvette degene was die het vertrouwen had van de kinderen was het voor ons niet mogelijk zelf de shoot te doen. Wel mochten we van een afstandje ook foto’s maken. Hieronder zie je het resultaat!

“Capture the moment”

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp