Wall Art

In deze blog wil ik je graag wat meer vertellen over de mogelijkheid om via Emmie de Vries Fotografie je foto’s op een prachtige manier aan de muur te kunnen hangen zodat je er elke dag van kunt genieten!

Er zijn heel veel verschillende soorten wanddecoraties te verkrijgen. Ik heb er voor gekozen om 3 verschillende vormen van Wall Art aan te bieden.

Dibond | Het Alu-Dibond waarop je foto geprint wordt bestaat uit drie verschillende lagen. Alu-Dibond is een composiet materiaal en bestaat uit twee stevige aluminiumlagen met een kern van zwart gekleurde kunststof (polyethyleen). De voorkant is voorbewerkt met een witte gemoffelde matte lak waardoor je foto een tijdloze matte uitstraling krijgt. Door de Fine-art printtechniek wordt de foto scherp afgedrukt en het Alu-Dibond composiet geeft het geheel solide stevigheid. Het composiet is totaal 3 mm dik en kan worden voorzien van een stevig u-ophang profiel.

Acryl | Om de beste printkwaliteit te behouden wordt de foto gefixeerd achterop een heldere transparante Acrylaatplaat met een hogere lichtdoorlaatbaarheid dan glas en UV-bestendig. Vervolgens wordt het geheel op een stevige aluminium plaat gelijmd, zodat je foto aan twee kanten bescherming heeft. Doordat er op de foto een solide 3 mm dikke kristalheldere plexiglazen plaat ligt krijgt uw foto optische dieptewerking en een mooie glanzende uitstraling. De achterzijde is voorzien van een verstek gezaagd aluminium ophangprofiel.

Bloxit | Het leuke van Bloxit is dat je foto’s en layouts eenvoudig kunt wisselen. Met een eenvoudig kliksysteem kun je blokken toevoegen en verwijderen. Je kunt later ook nieuwe losse blox bij bestellen om je wanddecoratie weer in een nieuw jasje te steken. Kijk maar eens op de website voor een impressie.

Bij alle 3 de vormen van Wall Art zijn verschillende mogelijkheden wat betreft formaat. Voor de Bloxit kun je door de verwisselbare blox het formaat van de achterplaat, maar ook het aantal blox en het formaat van de blox zelf bepalen.

Mocht je interesse hebben en willen weten wat voor jou de mogelijkheden zijn neem dan gerust contact op!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Bruiloft | Pieter & Marijke

Op 20 september 2019 was de grote dag voor Pieter en Marijke. De dag begon al vroeg voor Marijke met haar en

Kwetsbare Momenten

Vanaf nu ga ik mij richten op Kwetsbare Momenten. Ik zal je vertellen wat ik er mee bedoel. Soms komen er mensen

Kwetsbaar | Harry

Vrijdagmiddag 14 uur. Telefoon van collega Colette: “Emmie heb jij aanstaande zondag tijd voor een shoot?” “Uh ja, ik kan”. “Oke, ik

Loveshoot | Pieter en Marijke

Als je mij volgt op social media heb je misschien al een aantal foto’s voorbij zien komen van de loveshoot met Pieter

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp