Familiefotografie | Wacht niet op bijzondere momenten maar maak gewone momenten bijzonder!

Van Fleur kreeg ik een berichtje of ik tijd had voor een fotoshoot met haar ouders, haar broer en zijn gezin en haar eigen gezin. Wel onder voorbehoud want voor haar vader stond een operatie gepland waarvan de exacte datum nog niet duidelijk was.

In de periode voor de afgesproken datum hielden we contact maar uiteindelijk werd duidelijk dat de shoot kon door gaan. De reden was helaas minder fijn. Omdat pa’s conditie niet goed genoeg is kon een operatie nog niet gepland worden.

De familie Kemps besloot er een wat uitgebreider familiegebeuren van te maken en genoot eerst van een heerlijke high tea! En de timing was perfect want na een regenachtig begin van de middag kwam om 14.15 de zon te voorschijn!

Na een aantal spelletjes te hebben gedaan met de familie besloot ik van de gelegenheid gebruik te maken om ook even een paar foto’s van opa en oma samen te maken. Ik ben zo blij met het resultaat, wat een liefde en genegenheid spreekt er uit deze foto’s.  En wat was het een bijzonder moment.

Omdat de kinderen even moesten wachten en het bos door alle regen, laten we zeggen enigszins modderig was…. nou ja je kunt je er vast wel iets bij voorstellen…. Maar niemand maakte zich er druk om!

Het was kortom een gezellige middag met bijzondere, gewone momenten!

“Capture the moment”

Liesbeth en Kaya

In mei was ik jarig en organiseerde ik, zoals inmiddels een beetje de traditie is, een winactie. Liesbeth was de gelukkige winnaar

Day in the Life

Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon kocht ik een nieuw camera. Een compactcamera, maar wel een wat betere dan daarvoor.

10 tips voor bruidsparen

1. Begin op tijd met zoeken naar een fotograaf. Als het huwelijksaanzoek achter de rug is en je begint met de eerste 

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp