Familiefotografie | Wacht niet op bijzondere momenten maar maak gewone momenten bijzonder!

Van Fleur kreeg ik een berichtje of ik tijd had voor een fotoshoot met haar ouders, haar broer en zijn gezin en haar eigen gezin. Wel onder voorbehoud want voor haar vader stond een operatie gepland waarvan de exacte datum nog niet duidelijk was.

In de periode voor de afgesproken datum hielden we contact maar uiteindelijk werd duidelijk dat de shoot kon door gaan. De reden was helaas minder fijn. Omdat pa’s conditie niet goed genoeg is kon een operatie nog niet gepland worden.

De familie Kemps besloot er een wat uitgebreider familiegebeuren van te maken en genoot eerst van een heerlijke high tea! En de timing was perfect want na een regenachtig begin van de middag kwam om 14.15 de zon te voorschijn!

Na een aantal spelletjes te hebben gedaan met de familie besloot ik van de gelegenheid gebruik te maken om ook even een paar foto’s van opa en oma samen te maken. Ik ben zo blij met het resultaat, wat een liefde en genegenheid spreekt er uit deze foto’s.  En wat was het een bijzonder moment.

Omdat de kinderen even moesten wachten en het bos door alle regen, laten we zeggen enigszins modderig was…. nou ja je kunt je er vast wel iets bij voorstellen…. Maar niemand maakte zich er druk om!

Het was kortom een gezellige middag met bijzondere, gewone momenten!

“Capture the moment”

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp