bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op de vragen die mij het meest gesteld worden. Heb je een andere vraag, of is je vraag niet voldoende beantwoord, neem dan contact met mij op.

Mijn manier van fotograferen is erg relaxt. Ik wandel met jullie eerst een stukje naar een mooie locatie zodat we alvast een beetje kunnen kennismaken en aan elkaar kunnen wennen.
Ik hou niet van stijf poseren en ‘cheese’ glimlachjes. Daarom gebruik ik vragen, opdrachten en spelletjes om een ontspannen, liefdevolle sfeer te creëren.

Omdat ik graag de ruimte heb hiervoor is een fotoshoot die je bij mij boekt altijd buiten. Jullie mogen zelf een locatie kiezen, maar ik denk ook graag met jullie mee over een mooie locatie.

Tijdens de fotoshoot worden foto’s gemaakt in verschillende opstellingen, bijvoorbeeld hele gezin/familie, kinderen samen, kinderen alleen, ouders samen etc.

Vaak krijg ik van mensen de vraag wat ze aan moeten trekken naar de fotoshoot. Van mij hoef je echt niet in je zondagse pak of allemaal in een blauwe spijkerbroek met een wit t-shirt. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt in wat je aan hebt.  Handig is wel om hele felle kleuren of opvallende prints te vermijden. Die trekken vaak erg de aandacht naar 1 persoon.

Binnen 2 weken na de shoot ontvang je van mij een mail met een link naar een online gallery. Hier kun je een keuze maken uit de door mij geselecteerde foto’s. Zodra je je keuze hebt gemaakt ontvang je een factuur en zodra de betaling binnen is verstuur ik de gekozen foto’s in hoge resolutie op dvd. Ook maak en bestel ik dan het gekozen album.

Alle albums worden met de hand gemaakt en gedrukt op hoge kwaliteit, dik fotopapier en hebben een lay-flat verbinding. Verder kan je ieder album natuurlijk uitbreiden qua formaat en aantal spreads of voorzien van een luxe bewaarkoffer. Graag laat ik je tijdens de shoot de mogelijkheden zien.

Veel mensen vinden het leuk om hun foto’s op mijn website en social media terug te zien. Voor mij is het ook de manier om potentiële klanten te laten zien wat ze kunnen verwachten. Misschien zijn jullie zelf ook wel op die manier overtuigd en vertrouwd geraakt met mijn fotografie. Uiteraard kunnen jullie het aangeven als jullie dit niet willen’.

Jazeker! Er zijn verschillende mogelijkheden. Ik kan bijvoorbeeld foto’s in verschillende formaten voor je laten afdrukken bij een professioneel fotolab. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden voor Wall-art, bijvoorbeeld Dibond en Acryl.

Sinds enige tijd is het ook mogelijk via mij je foto’s te laten afdrukken op een Bloxit. Dit is een tof systeem waarbij je een plaat op je muur bevestigd en waar je vervolgens verschillende Blox (fotoblokken) op kunt plaatsen. Deze Blox zijn ook gemakkelijk weer te verwijderen waardoor je je foto’s een andere plek op de achterplaat kunt geven maar ook gemakkelijk 1 foto kunt vervangen.

Mocht je hierover meer informatie willen, neem dan even contact op. Afgestemd op jouw wensen kan ik je dan een voorstel op maat doen.

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp