Bruidsfotografie – Jan en Trijnie

Op 16-06-2016 om 16 uur gaven Jan en Trijnie elkaar het JA-woord. Op een prachtige zonnige dag met hun kinderen en naaste familie er bij. De weersvoorspellingen waren de hele week erg slecht voor deze dag, maar het zat mee. Het was droog en er scheen zelfs een heerlijk zonnetje. Heel fijn voor de foto’s die we maakten in het Mensingebos en bij de Mensingeborg. Het was een prachtige dag en mijn eerste trouwerij als fotograaf is geslaagd!

“Capture the moment”

Liesbeth en Kaya

In mei was ik jarig en organiseerde ik, zoals inmiddels een beetje de traditie is, een winactie. Liesbeth was de gelukkige winnaar

Day in the Life

Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon kocht ik een nieuw camera. Een compactcamera, maar wel een wat betere dan daarvoor.

10 tips voor bruidsparen

1. Begin op tijd met zoeken naar een fotograaf. Als het huwelijksaanzoek achter de rug is en je begint met de eerste 

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp