Terug en vooruit!

familiefotografie, babyfotografie, bruidsfotografie, bollebuik

 

Zo aan het eind van het jaar is er altijd een moment dat je even terugkijkt op het afgelopen jaar. Wat een bijzonder jaar was 2016 voor mij. Voor mij persoonlijk was natuurlijk het meest bijzondere de geboorte van mijn derde zoon, Mats!

Maar ik heb ook ontzettend leuke fotoshoots mogen doen. De prachtige trouwerij van Jan en Trijnie, de bolle buik van Monique, lieve kleine Linde en Casper, de gezellige familie Smeenge, de boefjes voor opa en oma Smit, het gezinnetje van like-actiewinnaar Josien en ik mocht zelfs de cover ontwerpen van het nummer Door Jou van Heleen Roosdorp.  En op de valreep nog een win-actie waarbij ik zulke mooie verhalen langs zag komen dat ik 2 fotoshoots heb verloot ipv 1.

En daarmee komen we ook bij het vooruit kijken naar 2017! Er staan dus 2 fotoshoots gepland met de winnaars. Tot en met 10 januari 2017 kun je een fotoshoot boeken met 10% korting. Dus grijp je kans 😉

Daarnaast ga ik in februari een workshop volgen bij Yvette Vlaar Fotografie. Ik heb er enorm veel zin in om nieuwe inspiratie op te doen en nieuwe dingen te leren. De resultaten zal ik tzt met jullie delen!

Voor nu wens ik jullie alvast een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2017!

“Capture the moment”

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp