Familiefotografie | Soms loopt alles anders, maar altijd komt het goed

De shoot met de familie Jongbloed stond al in september gepland. Helaas moesten we deze cancelen in verband het weer.  Door alle volle agenda’s werd een nieuwe datum pas gepland begin november. Ook voor deze dag waren de weersvoorspellingen niet best…. Maar omdat het rond het afgesproken tijdstip droog leek te zijn vertrok ik toch naar de afgesproken plek in Bakkeveen.

Daar aangekomen bleek er een markt te zijn…… oeps, dat was toch niet helemaal het idee. Gelukkig ben ik eerder voor fotoshoots in Bakkeveen geweest en dus kon ik met één telefoontje snel een andere locatie doorgeven. Gelukkig leek het er op dat het droog zou blijven. Hoewel het fris was gingen de jassen uit. Gelukkig wordt je van de spelletjes die ik tijdens shoots doe ook wel weer een beetje warm. In ieder geval hadden we veel lol en was het erg gezellig.

Helaas begon het na enige tijd toch weer te regenen. Gelukkig hadden we toen al wel alle foto’s die wel wilden maken en is in het resultaat niks te zien van de regen!

“Capture the moment”

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp