Familiefotografie | Soms loopt alles anders, maar altijd komt het goed

De shoot met de familie Jongbloed stond al in september gepland. Helaas moesten we deze cancelen in verband het weer.  Door alle volle agenda’s werd een nieuwe datum pas gepland begin november. Ook voor deze dag waren de weersvoorspellingen niet best…. Maar omdat het rond het afgesproken tijdstip droog leek te zijn vertrok ik toch naar de afgesproken plek in Bakkeveen.

Daar aangekomen bleek er een markt te zijn…… oeps, dat was toch niet helemaal het idee. Gelukkig ben ik eerder voor fotoshoots in Bakkeveen geweest en dus kon ik met één telefoontje snel een andere locatie doorgeven. Gelukkig leek het er op dat het droog zou blijven. Hoewel het fris was gingen de jassen uit. Gelukkig wordt je van de spelletjes die ik tijdens shoots doe ook wel weer een beetje warm. In ieder geval hadden we veel lol en was het erg gezellig.

Helaas begon het na enige tijd toch weer te regenen. Gelukkig hadden we toen al wel alle foto’s die wel wilden maken en is in het resultaat niks te zien van de regen!

“Capture the moment”

Liesbeth en Kaya

In mei was ik jarig en organiseerde ik, zoals inmiddels een beetje de traditie is, een winactie. Liesbeth was de gelukkige winnaar

Day in the Life

Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon kocht ik een nieuw camera. Een compactcamera, maar wel een wat betere dan daarvoor.

10 tips voor bruidsparen

1. Begin op tijd met zoeken naar een fotograaf. Als het huwelijksaanzoek achter de rug is en je begint met de eerste 

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp