Persoonlijk | Verhalen

Foto @Whatsyourstory

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen die mijn oma vertelde bij de foto’s van vroeger die we samen bekeken (daar schreef ik al eens deze blogover). Verhalen van de mensen die ik sprak toen ik in de hulpverlening werkte. Verhalen in boeken (liever boeken dan films want bij de verhalen in boeken kan ik lekker mijn eigen plaatjes maken ;)). Verhalen van andere ondernemers over hun struggles en successen. Verhalen van ver weg en van dichtbij. Verhalen van bekende mensen in biografieen. Verhalen in documentaires (bijvoorbeeld die van Sinan Can). Ik kijk bijna nooit tv, maar verhalen in programma’s als Verborgen Verleden, Spoorloos, Krabbé zoekt.. kijk ik graag terug. Verhalen die vertellen waarom mensen doen wat ze doen. Welke keuzes mensen maken in allerlei verschillende situaties. 

En ik hou van mijn eigen verhaal. En nee, dat zijn niet altijd leuke hoofdstukken of succesvolle paragrafen. Maar het is wel mijn verhaal. Mijn verhaal door de keuzes die ik heb gemaakt. Het verhaal dat mij, mij maakt.

Ik hou van de mensen achter deze verhalen. Van hun zoektocht, hun reis, hun keuzes en hun overwegingen. Ik hou er van als mensen die willen delen, in het algemeen of specifiek met mij. En als fotograaf leg ik die verhalen heel graag vast. Maak ik beelden die verhalen vertellen. Het verhaal van een bruiloft, het verhaal van een gezin, het verhaal van iemand die ziek is. Een beeldend verhaal van keuzes, herinneringen, verleden en toekomst en vooral ook verhalen van NU!

Voor een project waar ik mee ga starten ben ik op zoek naar verhalen van mensen in deze rare tijd. Wat is jouw Coronaverhaal? Ben je ziek geworden? Heb je je veel zorgen gemaakt omdat je kwetsbaar bent? Ben je ondernemer en heb je je bedrijf moeten sluiten? Of heeft het je bedrijf juist een boost gegeven? Had je je bruiloft gepland en heb je die moeten verplaatsen? Wat is jouw verhaal? Ik hoor het graag!

Mijn doel met dit project is deze verhalen te delen met iedereen die dat wil. Ik interview jou over je verhaal en zet dit op papier. Ik maak een mooi verhalend portret van jou zodat het een mooi compleet beeldverhaal wordt.

(uiteraard houd ik me zowel bij het interviewen als bij het maken van het portret aan de op dat moment geldende regels en hou ik rekening met jouw situatie)

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp