bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen

Hoi!

Mijn naam is Emmie en sinds 2014 ben ik druk bezig om met mijn passie, fotografie, ook anderen blij te maken. Al jaren ben ik in allerlei situaties degene die foto’s maakt, omdat ik het leuk vind mooie momenten vast te leggen. En nu wil ik dat ook voor jou doen!

De afgelopen jaren heb ik mezelf door middel van cursussen en workshops ontwikkeld op fototechnisch gebied. Daarnaast heb ik ontdekt wat mijn stijl is en welke manier van fotograferen het best bij mij past. Ik vind het ontzettend leuk om met onder andere de principes van Moment Design spontane, echte, liefdevolle foto’s te maken waarin je jezelf en de ander herkent.

Naast fotograaf ben ik getrouwd, moeder van 3 zoons. Ik hou van warme chocolademelk met slagroom, regen op het raam (als ik niet naar buiten hoef), Italie, het bos in de herfst, lezen, kamperen, het strand in de zomer (en bij storm), lekker eten, stoeien met mijn jongens, schaatsen, zwarte koffie en nog heel veel meer 

Kijk gerust even rond op mijn site en als je meer informatie wilt over de mogelijkheden en/of kosten, neem dan even contact met mij op.

“Capture the moment”

Hopelijk tot snel, Emmie

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp