Nog steeds geen album van je trouwfoto’s?

Nu fotoshoots en bruiloften niet door kunnen gaan ivm het Coronavirus heb ik tijd voor andere dingen! En ik heb iets leuks bedacht: ⁠⁠

Hebben jullie tijdens jullie bruiloft foto’s laten maken, maar er destijds voor gekozen geen album te laten maken en heb je daar nu eigenlijk toch spijt van? Dacht je ‘dat ga ik zelf wel doen’ maar is het er nog niet van gekomen? Te druk, of zie je op tegen het uitzoeken van die berg foto’s? ⁠⁠Bij deze bied ik aan dit album alsnog voor jullie te maken.

Hoe werkt dat dan? Jij stuurt mij de digitale (!) foto’s van jullie bruiloft. Ik maak een opzet en stuur een digitaal voorbeeld naar je toe waarin je wijzigingen kunt aangeven. Ben je tevreden? Dan laat ik het album maken en heb jij een prachtig professioneel album!⁠⁠

Er zijn heel veel mogelijkheden wat betreft kleuren, papiersoorten, omslagstoffen en dus ook prijzen. Mocht je interesse hebben, stuur me gerust een DM dan kunnen we jullie wensen bespreken en kan ik een prijsopgaaf maken.⁠⁠

Voor Koen en Anne heb ik een mooi album mogen maken, Anne schreef: ⁠7 𝘫𝘢𝘢𝘳 𝘭𝘢𝘯𝘨 𝘣𝘦𝘥𝘢𝘤𝘩𝘵 𝘪𝘬 𝘮𝘪𝘫 𝘳𝘦𝘨𝘦𝘭𝘮𝘢𝘵𝘪𝘨 𝘥𝘢𝘵 𝘪𝘬 𝘩𝘦𝘵 𝘧𝘰𝘵𝘰𝘣𝘰𝘦𝘬 𝘷𝘢𝘯 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘣𝘳𝘶𝘪𝘭𝘰𝘧𝘵 𝘯𝘰𝘨 𝘸𝘪𝘭𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯. 𝘞𝘢𝘵 𝘯𝘰𝘨 𝘴𝘵𝘦𝘦𝘥𝘴 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘨𝘦𝘭𝘶𝘬𝘵 𝘸𝘢𝘴 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘰𝘮𝘴𝘵𝘢𝘯𝘥𝘪𝘨𝘩𝘦𝘥𝘦𝘯. 𝘛𝘰𝘦𝘯 𝘪𝘬 𝘻𝘢𝘨 𝘥𝘢𝘵 𝘌𝘮𝘮𝘪𝘦 𝘧𝘰𝘵𝘰𝘣𝘰𝘦𝘬𝘦𝘯 𝘬𝘢𝘯 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘫𝘦 ‘𝘸𝘢𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯𝘥𝘦’ 𝘧𝘰𝘵𝘰’𝘴 𝘸𝘢𝘴 𝘥𝘪𝘵 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘰𝘱𝘭𝘰𝘴𝘴𝘪𝘯𝘨! 𝘌𝘮𝘮𝘪𝘦 𝘸𝘢𝘴 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘢𝘢𝘯𝘸𝘦𝘻𝘪𝘨 𝘣𝘪𝘫 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘣𝘳𝘶𝘪𝘭𝘰𝘧𝘵, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘵𝘰𝘤𝘩 𝘸𝘪𝘴𝘵 𝘻𝘪𝘫 𝘱𝘳𝘦𝘤𝘪𝘦𝘴 𝘥𝘦 𝘫𝘶𝘪𝘴𝘵𝘦 𝘧𝘰𝘵𝘰’𝘴 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘴𝘵𝘦𝘭𝘭𝘦𝘯 𝘶𝘪𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘭𝘦 𝘨𝘳𝘰𝘵𝘦 𝘴𝘦𝘭𝘦𝘤𝘵𝘪𝘦. 𝘕𝘢 𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘢𝘢𝘳 𝘬𝘭𝘦𝘪𝘯𝘦 𝘸𝘪𝘫𝘻𝘪𝘨𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘸𝘢𝘴 𝘰𝘯𝘴 𝘧𝘰𝘵𝘰𝘣𝘰𝘦𝘬 𝘥𝘢𝘢𝘳. 𝘌𝘮𝘮𝘪𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘵 𝘴𝘯𝘦𝘭, 𝘷𝘢𝘬𝘬𝘶𝘯𝘥𝘪𝘨 𝘦𝘯 𝘬𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘨𝘰𝘦𝘥 𝘢𝘢𝘯𝘷𝘰𝘦𝘭𝘦𝘯 (𝘻𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘥𝘢𝘵 𝘻𝘪𝘫 𝘸𝘦𝘦𝘵 𝘸𝘪𝘦 𝘸𝘪𝘦 𝘪𝘴 𝘰𝘱 𝘥𝘦 𝘧𝘰𝘵𝘰’𝘴) 𝘸𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘱𝘦𝘳𝘴𝘰𝘯𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘮𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘭𝘢𝘯𝘨𝘳𝘪𝘫𝘬 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘰𝘯𝘴 𝘻𝘪𝘫𝘯. 𝘐𝘬 𝘣𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘣𝘭𝘪𝘫 𝘮𝘦𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘳𝘦𝘴𝘶𝘭𝘵𝘢𝘢𝘵 𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘣𝘭𝘪𝘫 𝘥𝘢𝘵 𝘪𝘬 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘬𝘭𝘶𝘴 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘻𝘦𝘭𝘧 𝘩𝘰𝘦𝘧 𝘵𝘦 𝘥𝘰𝘦𝘯. 𝘋𝘢𝘯𝘬𝘫𝘦𝘸𝘦𝘭 𝘌𝘮𝘮𝘪𝘦!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp