Loveshoot | Pieter en Marijke

Als je mij volgt op social media heb je misschien al een aantal foto’s voorbij zien komen van de loveshoot met Pieter en Marijke. Over een paar weken gaan ze trouwen en om alvast een beetje te wennen aan mij en mijn camera hadden we eind juni een loveshoot gepland! Wat was het een leuke middag in Olterterp. een van mijn favoriete plekken voor fotoshoots omdat de omgeving daar zo divers is. Water, bomen, open plekken, bruggetjes en bankjes, er is altijd en voor iedereen een mooie plek. Pieter en Marijke vonden het een beetje spannend, want ‘wij zijn niet van die fotomodellen’ en ‘ik vind mezelf eigenlijk nooit mooi op een foto staan’ maar al snel was de spanning als sneeuw voor de zon verdwenen en konden ze zich lekker ontspannen en op elkaar concentreren. Ik denk dat ze af en toe zelfs een beetje vergaten dat ik er was πŸ˜‰

Dat komt zeker goed. Het wordt vast een prachtige dag over een paar weken en over de foto’s hoeven ze zich in ieder geval geen zorgen meer te maken πŸ˜‰

Over de foto’s zei Marijke: “Even bedanken voor de supermooie foto’s! Dat komt wel goed met onze bruiloft!

Kijken jullie ook nog even mee naar dit prachtige stel?!

Oh en als je ook trouwplannen hebt…… Als je gaat trouwen in 2019 of 2020 en voor 31-12-2019 mij als fotograaf voor je bruiloft boekt, krijg je gratis een loveshoot! Hoe leuk is dat. Al vast wennen aan mij en de camera en mooie foto’s van jullie samen die je misschien net als Pieter en Marijke kunt gebruiken voor de trouwkaart! Meer informatie vind je hier.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp