Liesbeth en Kaya

In mei was ik jarig en organiseerde ik, zoals inmiddels een beetje de traditie is, een winactie. Liesbeth was de gelukkige winnaar van een fotoshoot twv €125,- en daar was ze heel blij mee.

Maar ze was ook wel een beetje nerveus, want zo dol is ze niet op camera’s en ze was ook een beetje bang dat haar zoontje Kaya, volop in de peuterpuberteit, misschien niet zou willen ‘meewerken’. Ik snapte natuurlijk haar zorgen, maar wist ook dat het helemaal goed zou komen. Want door de techniek die ik gebruik om mensen op hun gemak te stellen en kinderen mee te krijgen gaat het altijd goed!

Kaya is een prachtig mannetje, dat heel goed weet wat hij wel en niet wil en zich ook niet zomaar laat verleiden iets anders te doen dan hij zelf wil. Hij had zijn prachtige vliegtuig mee en dus gingen we daar eerst samen mee spelen. Af en toe pakte ik mijn camera er tussendoor even bij zodat hij daar alvast een beetje aan kon wennen. Hij wilde ook wel even met mijn vriendje Japie (het camera-apie) voetballen. Japie kan dat namelijk heel goed! En knuffelen met mama vond hij natuurlijk ook helemaal geen probleem. En dus hebben we een gezellige ochtend gehad met prachtige foto’s als resultaat!

Liesbeth, wat een mooi ventje heb je! Ik heb genoten van jullie!

Kwetsbaar | Harry

Vrijdagmiddag 14 uur. Telefoon van collega Colette: “Emmie heb jij aanstaande zondag tijd voor een shoot?” “Uh ja, ik kan”. “Oke, ik

Loveshoot | Pieter en Marijke

Als je mij volgt op social media heb je misschien al een aantal foto’s voorbij zien komen van de loveshoot met Pieter

Persoonlijk | Mijn heldenverhaal

Op mijn social media kanalen heb ik de afgelopen tijd al wel eens iets gedeeld over een traject wat ik volg. Dit traject is gericht op persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van mij als ondernemer en van mijn bedrijf. Onlangs kregen wij de opdracht om ons eigen heldenverhaal te schrijven. En niet alleen dat, deel 2 van de opdracht was dit heldenverhaal ook te delen. En daar sloeg de paniek toe want dat gaf mij meteen een heel kwetsbaar gevoel. Wat zullen mensen daar wel niet van vinden…. ze vinden het vast raar…. dit gaat me klanten kosten…. enz enz. maar na mijn burn out eind vorig jaar (daar zal ik ook nog wel eens iets over delen) heb ik me een aantal dingen voorgenomen en 1 daarvan is dat ik dingen ga doen omdat ik het wil en omdat het voor mij goed voelt en dat ik me niet laat weerhouden door wat ik denk (!) dat anderen er van vinden. En dus deel ik hier en nu met jullie mijn heldenverhaal:

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp