Liesbeth en Kaya

In mei was ik jarig en organiseerde ik, zoals inmiddels een beetje de traditie is, een winactie. Liesbeth was de gelukkige winnaar van een fotoshoot twv €125,- en daar was ze heel blij mee.

Maar ze was ook wel een beetje nerveus, want zo dol is ze niet op camera’s en ze was ook een beetje bang dat haar zoontje Kaya, volop in de peuterpuberteit, misschien niet zou willen ‘meewerken’. Ik snapte natuurlijk haar zorgen, maar wist ook dat het helemaal goed zou komen. Want door de techniek die ik gebruik om mensen op hun gemak te stellen en kinderen mee te krijgen gaat het altijd goed!

Kaya is een prachtig mannetje, dat heel goed weet wat hij wel en niet wil en zich ook niet zomaar laat verleiden iets anders te doen dan hij zelf wil. Hij had zijn prachtige vliegtuig mee en dus gingen we daar eerst samen mee spelen. Af en toe pakte ik mijn camera er tussendoor even bij zodat hij daar alvast een beetje aan kon wennen. Hij wilde ook wel even met mijn vriendje Japie (het camera-apie) voetballen. Japie kan dat namelijk heel goed! En knuffelen met mama vond hij natuurlijk ook helemaal geen probleem. En dus hebben we een gezellige ochtend gehad met prachtige foto’s als resultaat!

Liesbeth, wat een mooi ventje heb je! Ik heb genoten van jullie!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp