Kwetsbaar | Harry

Vrijdagmiddag 14 uur. Telefoon van collega Colette: “Emmie heb jij aanstaande zondag tijd voor een shoot?” “Uh ja, ik kan”. “Oke, ik app je het nummer van Denise, zij wil graag een familieshoot, maar ik kan zondag niet”.

En dus nam ik contact met Denise. Zij vertelde dat ze heel graag een familieshoot wilde met haar ome Harry en zijn gezin en het gezin van zijn zus, haar moeder. Ome Harry had namelijk die dag te horen gekregen dat zijn ziekte een stuk ernstiger was dan het zich in eerste instantie liet aanzien. Heel verdrietig dus, maar ook tijd om de dingen die je nog wil doen, te doen.

Op zondagmiddag werd ik uitgenodigd eerst naar het huis van Harry te komen. De hele woonkamer zat vol, er werd koffie gedronken en taart gegeten en, zo kreeg ik de indruk, het leven werd gevierd! Na een paar foto’s in de tuin van Harry met zijn liefste hondjes vertrokken we naar het Stadspark. Het werd een hele bijzondere middag. Er was verdriet, natuurlijk, maar er waren ook prachtige herinneringen, grappige momenten en er was heel veel liefde! Ik heb genoten van de verhalen van de nichtjes over vroeger en het verhaal van de ontmoeting van Harry met zijn vrouw (en dat hij zijn zus toen midden in de nacht belde om het haar te vertellen!). Ik was onder de indruk van hoe trots Harry is op zijn zoon en dochter, van de bijzondere band tussen Harry en zijn zus en van de humor die ondanks alles niet weg te denken viel bij deze familie.

Twee weken na deze bijzondere dag kreeg ik een mailtje van Denise, ome Harry was overleden….. Lieve familie ik wens jullie nogmaals heel veel sterkte. Het verlies van Harry is groot, maar wat een prachtige herinneringen hebben jullie aan deze lieve, zorgzame en ook een beetje gekke man!

Meer informatie over Kwetsbare Momenten vind je hier!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp