Zwangerschapsfotografie | In de sneeuw


Ruim 2,5 jaar geleden maakte ik kennis met Peter en Monique. Min of meer toevallig want ik was door de vader van Monique en zijn vrouw gevraagd hun huwelijk te fotograferen. Monique was toen al zwanger en toen ze besloten deze zwangerschap vast te laten leggen, vroegen ze of ik dat wilde doen. Ja, natuurlijk!

En toen kleine Jayllin een half jaar was vroegen ze me weer. Super tof om meerdere keren gevraagd te worden!

En nu is Monique weer zwanger en mocht ik nogmaals met deze lieverds op stap. Jayllin is inmiddels 2 en al een hele dame! We spraken af begin december maar helaas (dacht ik toen) moesten we deze afspraak cancelen in verband met heel veel regen. We maakten een nieuwe afspraak voor 2 weken later en toen bleek het helemaal niet helaas….. Het was een prachtige dag want er lag een laagje sneeuw! Wat ziet de wereld er dan meteen een stuk mooier uit. Komt wel bij dat het behoorlijk koud was. Peter en Monique trokken gewoon hun jas uit, maar voor Jayllin was het natuurlijk wel snel koud. Meestal loop ik graag eerst een stukje met het gezin wat ik fotografeer, dan kunnen we een beetje aan elkaar wennen en is de eerste spanning er af. Maar nu besloot ik toch maar gelijk te beginnen. Jayllin leek ook totaal geen last te hebben van spanning dus dat ging prima. Na een klein uurtje zat het er ook weer op want toen werd het toch echt te koud!

Lieve Peter, Monique & Jayllin, ik vond het weer erg gezellig met jullie! Ik wens jou Monique een prettige laatste periode van je zwangerschap en alle geluk met z’n viertjes!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp