Love – Het resultaat van mijn oproep!

Onlangs deed ik een oproep aan koppels om met mij een loveshoot te doen. Ik wilde mijn portfolio uitbreiden en hoopte dat er mensen waren die mij wilden helpen. En of er mensen waren die wilden helpen….. wat ontzettend veel lieve, leuke reacties kwamen er binnen. Probleem dus, want dat maakte de keuze niet makkelijker. Uiteindelijk koos ik voor Frederick en Irene Stokker.

Op een zonnige zaterdag spreken we, aan het eind van de middag, af in het Noorderplantsoen. Natuurlijk zijn er op zo’n mooie dag altijd veel mensen in het plantsoen maar ik had een plek gevonden die rustig was en rondom groen! Het zonnetje scheen nog lekker, maar niet meer zo fel en door de immense bomen werd het licht ook nog een beetje gefilterd.

Natuurlijk gebruikte ik de principes van Moment Design. Wat past die manier van fotograferen toch goed bij mij. En wat was het ontzettend leuk om dit met Irene en Frederick te doen. Ik laat jullie dan ook graag het resultaat zien!

“Capture the moment”

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp