Love – Het resultaat van mijn oproep!

Onlangs deed ik een oproep aan koppels om met mij een loveshoot te doen. Ik wilde mijn portfolio uitbreiden en hoopte dat er mensen waren die mij wilden helpen. En of er mensen waren die wilden helpen….. wat ontzettend veel lieve, leuke reacties kwamen er binnen. Probleem dus, want dat maakte de keuze niet makkelijker. Uiteindelijk koos ik voor Frederick en Irene Stokker.

Op een zonnige zaterdag spreken we, aan het eind van de middag, af in het Noorderplantsoen. Natuurlijk zijn er op zo’n mooie dag altijd veel mensen in het plantsoen maar ik had een plek gevonden die rustig was en rondom groen! Het zonnetje scheen nog lekker, maar niet meer zo fel en door de immense bomen werd het licht ook nog een beetje gefilterd.

Natuurlijk gebruikte ik de principes van Moment Design. Wat past die manier van fotograferen toch goed bij mij. En wat was het ontzettend leuk om dit met Irene en Frederick te doen. Ik laat jullie dan ook graag het resultaat zien!

“Capture the moment”

Liesbeth en Kaya

In mei was ik jarig en organiseerde ik, zoals inmiddels een beetje de traditie is, een winactie. Liesbeth was de gelukkige winnaar

Day in the Life

Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon kocht ik een nieuw camera. Een compactcamera, maar wel een wat betere dan daarvoor.

10 tips voor bruidsparen

1. Begin op tijd met zoeken naar een fotograaf. Als het huwelijksaanzoek achter de rug is en je begint met de eerste 

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp