Familiefotografie | Hartverwarmend in de kou

Op 17 december reed ik ’s ochtends vroeg naar Haren. Ik had afgesproken in het Boeremapark met Marloes, haar ouders en haar kinderen. Het was koud en er lag zelfs een laagje ijs op de vijver. De plassen op de wandelpaadjes waren ook bevroren dus af en toe was het spekglad.

Maar ik heb geen moment last gehad van de kou. Het was zo ontzettend mooi om te zien hoe dol Danthe en Demi zijn op opa en oma. Meteen toen ze hen zagen renden ze allebei op opa en oma af. Ze vertelden honderduit over hun belevenissen van de dag daarvoor  en wezen opa en oma op alles wat ze zagen!

En toen ik even de tijd nam om Marloes met haar ouders te fotograferen en vroeg waarom ze trots zijn op hun dochter begonnen ze allemaal te stralen. Zo mooi en liefdevol!

“Capture the moment”

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp