Familiefotografie | Hartverwarmend in de kou

Op 17 december reed ik ’s ochtends vroeg naar Haren. Ik had afgesproken in het Boeremapark met Marloes, haar ouders en haar kinderen. Het was koud en er lag zelfs een laagje ijs op de vijver. De plassen op de wandelpaadjes waren ook bevroren dus af en toe was het spekglad.

Maar ik heb geen moment last gehad van de kou. Het was zo ontzettend mooi om te zien hoe dol Danthe en Demi zijn op opa en oma. Meteen toen ze hen zagen renden ze allebei op opa en oma af. Ze vertelden honderduit over hun belevenissen van de dag daarvoor  en wezen opa en oma op alles wat ze zagen!

En toen ik even de tijd nam om Marloes met haar ouders te fotograferen en vroeg waarom ze trots zijn op hun dochter begonnen ze allemaal te stralen. Zo mooi en liefdevol!

“Capture the moment”

Liesbeth en Kaya

In mei was ik jarig en organiseerde ik, zoals inmiddels een beetje de traditie is, een winactie. Liesbeth was de gelukkige winnaar

Day in the Life

Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon kocht ik een nieuw camera. Een compactcamera, maar wel een wat betere dan daarvoor.

10 tips voor bruidsparen

1. Begin op tijd met zoeken naar een fotograaf. Als het huwelijksaanzoek achter de rug is en je begint met de eerste 

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp