Familiefotografie | Familie Bondo

Onlangs mocht ik weer op pad met mijn lieve vriendin Annelies en haar mooie gezin. Elke 2 jaar mag ik foto’s van Annelies en haar mannen maken. Zo mooi om je gezin op die manier vast te leggen en elke keer weer veel plezier met elkaar te hebben. We spraken deze keer af in ‘mijn achtertuin’ het Noorderplantsoen. Zoveel mooie fotogenieke plekken daar dus tussen het schieten van de foto’s door ook nog lekker gewandeld en gekletst.

Op de foto’s is te zien hoe iedereen geniet, maar stiekem sta ik achter mijn camera lekker een potje mee te genieten van alle mooie momenten, de mooie woorden die er gezegd worden, de liefde die zichtbaar en voelbaar is en het enorme plezier!

Dankjewel Annelies, Kade, David en Nathan voor het vertrouwen in mij en voor de gezellige ochtend 😉

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp