Familiefotografie | Familie Bondo

Onlangs mocht ik weer op pad met mijn lieve vriendin Annelies en haar mooie gezin. Elke 2 jaar mag ik foto’s van Annelies en haar mannen maken. Zo mooi om je gezin op die manier vast te leggen en elke keer weer veel plezier met elkaar te hebben. We spraken deze keer af in ‘mijn achtertuin’ het Noorderplantsoen. Zoveel mooie fotogenieke plekken daar dus tussen het schieten van de foto’s door ook nog lekker gewandeld en gekletst.

Op de foto’s is te zien hoe iedereen geniet, maar stiekem sta ik achter mijn camera lekker een potje mee te genieten van alle mooie momenten, de mooie woorden die er gezegd worden, de liefde die zichtbaar en voelbaar is en het enorme plezier!

Dankjewel Annelies, Kade, David en Nathan voor het vertrouwen in mij en voor de gezellige ochtend 😉

Kwetsbaar | Harry

Vrijdagmiddag 14 uur. Telefoon van collega Colette: “Emmie heb jij aanstaande zondag tijd voor een shoot?” “Uh ja, ik kan”. “Oke, ik

Loveshoot | Pieter en Marijke

Als je mij volgt op social media heb je misschien al een aantal foto’s voorbij zien komen van de loveshoot met Pieter

Persoonlijk | Mijn heldenverhaal

Op mijn social media kanalen heb ik de afgelopen tijd al wel eens iets gedeeld over een traject wat ik volg. Dit traject is gericht op persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van mij als ondernemer en van mijn bedrijf. Onlangs kregen wij de opdracht om ons eigen heldenverhaal te schrijven. En niet alleen dat, deel 2 van de opdracht was dit heldenverhaal ook te delen. En daar sloeg de paniek toe want dat gaf mij meteen een heel kwetsbaar gevoel. Wat zullen mensen daar wel niet van vinden…. ze vinden het vast raar…. dit gaat me klanten kosten…. enz enz. maar na mijn burn out eind vorig jaar (daar zal ik ook nog wel eens iets over delen) heb ik me een aantal dingen voorgenomen en 1 daarvan is dat ik dingen ga doen omdat ik het wil en omdat het voor mij goed voelt en dat ik me niet laat weerhouden door wat ik denk (!) dat anderen er van vinden. En dus deel ik hier en nu met jullie mijn heldenverhaal:

Liesbeth en Kaya

In mei was ik jarig en organiseerde ik, zoals inmiddels een beetje de traditie is, een winactie. Liesbeth was de gelukkige winnaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp