Familiefotografie – Familie Kars bij de Hoornseplas

Begin juni ging ik op een mooie zaterdagochtend al vroeg op pad voor de shoot met de familie Kars. Oma was jarig geweest en had de shoot cadeau gekregen. Wat een gezellige familie en wat hebben we een plezier gehad! We begonnen aan de kant van de haven omdat er mooie herinneringen zijn aan boten en varen. Op het strand deden we spelletjes met de kinderen en met zoons en schoondochters werden herinneringen opgehaald aan vroegere vakanties en koninginnedag 😉

En dan is dit het resultaat:

Liesbeth en Kaya

In mei was ik jarig en organiseerde ik, zoals inmiddels een beetje de traditie is, een winactie. Liesbeth was de gelukkige winnaar

Day in the Life

Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon kocht ik een nieuw camera. Een compactcamera, maar wel een wat betere dan daarvoor.

10 tips voor bruidsparen

1. Begin op tijd met zoeken naar een fotograaf. Als het huwelijksaanzoek achter de rug is en je begint met de eerste 

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp