Familiefotografie – Familie de Graaf

Enige tijd geleden werd ik benaderd door Aline. Zij wilde graag een verrassingsshoot voor haar schoonouders die 50 (!) jaar getrouwd waren. Omdat zij met de familie een weekend in een vakantiepark in Hooghalen zouden doorbrengen was de vraag of ik daar naar toe wilde komen. Natuurlijk wil ik dat! Omdat ik helemaal niet bekend ben in die omgeving ben ik, met man en kinderen, eerst maar eens gaan kijken. Het nuttige met het aangename combineren zeg maar ;). Op een mooie zaterdag vertrokken wij daarom naar het Drentse. En wat is het daar prachtig. Het park grenst ook nog eens aan een mooi heideveld en een bosrijke omgeving. Handig want dan hoeft niet de hele familie eerst nog een eind te lopen of rijden.

Eind mei was het zo ver. Opa en oma waren inmiddels op de hoogte dus het was geen verrassing meer, maar het werd wel een hele gezellige middag. Iedereen had er zin in en dat is goed te zien op de foto’s. En wat prachtig om te zien hoeveel liefde er is tussen opa en oma!

“Capture the moment”

Liesbeth en Kaya

In mei was ik jarig en organiseerde ik, zoals inmiddels een beetje de traditie is, een winactie. Liesbeth was de gelukkige winnaar

Day in the Life

Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon kocht ik een nieuw camera. Een compactcamera, maar wel een wat betere dan daarvoor.

10 tips voor bruidsparen

1. Begin op tijd met zoeken naar een fotograaf. Als het huwelijksaanzoek achter de rug is en je begint met de eerste 

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp