Familiefotografie – Familie de Graaf

Enige tijd geleden werd ik benaderd door Aline. Zij wilde graag een verrassingsshoot voor haar schoonouders die 50 (!) jaar getrouwd waren. Omdat zij met de familie een weekend in een vakantiepark in Hooghalen zouden doorbrengen was de vraag of ik daar naar toe wilde komen. Natuurlijk wil ik dat! Omdat ik helemaal niet bekend ben in die omgeving ben ik, met man en kinderen, eerst maar eens gaan kijken. Het nuttige met het aangename combineren zeg maar ;). Op een mooie zaterdag vertrokken wij daarom naar het Drentse. En wat is het daar prachtig. Het park grenst ook nog eens aan een mooi heideveld en een bosrijke omgeving. Handig want dan hoeft niet de hele familie eerst nog een eind te lopen of rijden.

Eind mei was het zo ver. Opa en oma waren inmiddels op de hoogte dus het was geen verrassing meer, maar het werd wel een hele gezellige middag. Iedereen had er zin in en dat is goed te zien op de foto’s. En wat prachtig om te zien hoeveel liefde er is tussen opa en oma!

“Capture the moment”

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp