Bruidsfotografie

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Je bent vast al druk met allerlei regeldingen. Leuk dat je in je zoektocht naar een fotograaf bij mij terecht bent gekomen.

Ik ben een echt mensenmens en dat zie je terug in mijn fotografie. Ik hou van mooie momenten tussen mensen en weet deze te vangen met mijn camera.  Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen! Ook als je het spannend vindt om voor de camera te staan, of vindt dat je nooit mooi op foto’s staat. Ik leg jullie mooiste dag graag vast zoals deze is en zoals jullie je deze herinneren.

Het is belangrijk om te onderzoeken of jullie het zien zitten met mij als fotograaf. Ik loop ten slotte de hele dag rond op jullie dag. We plannen daarom als eerste een kennismakingsgesprek met elkaar.
Dan kunnen we elkaar alvast een beetje leren kennen. Het fotograferen van een bruiloft zie ik als iets heel persoonlijks. Ik kom dichtbij, maar ben daarnaast ook ‘onzichtbaar’.

Mijn doel met de foto’s die ik maak op jullie trouwdag is dat je deze steeds opnieuw beleeft wanneer je de foto’s bekijkt.
Ik leg al jullie belangrijke momenten vast en heb daarnaast oog voor spontane gebeurtenissen en mooie details.

Het kennismakingsgesprek

Als jullie enthousiast zijn en mij graag willen boeken laat dan in ieder geval zo snel mogelijk jullie trouwdatum weten. Dan kan ik kijken of ik nog beschikbaar ben op die dag. Is dit het geval dan plannen we een kennismakingsgesprek. In dit gesprek  kunnen we elkaar alvast wat beter leren kennen. Dat vind ik erg belangrijk want het is toch een hele intieme dag. Daarnaast bespreken we jullie wensen en verwachtingen en zal ik uitleggen hoe mijn werkwijze er uitziet. We bespreken alvast in grote lijnen hoe jullie dag er uit gaat zien en als jullie het leuk vinden denk ik graag mee over mooie locaties voor de fotoreportage van jullie samen en eventuele groepsfoto’s.
Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een op maat gemaakt voorstel voor jullie. Jullie kunnen vervolgens aangeven of jullie met mij in zee willen.

Hoe ga ik te werk op jullie trouwdag

Op jullie trouwdag leg ik natuurlijk alle belangrijke momenten vast. Maar daarnaast heb ik ook oog voor alle dingen die gebeuren rondom de officiele momenten. Ik vertel graag een verhaal met mijn foto’s. Het verhaal van jullie dag! Al die speciale, kleine momentjes die zo waardevol zijn en echt een beeld geven van jullie dag.
Ik ben de hele dag onopvallend aanwezig, het grootste deel van de tijd zul je vergeten dat ik er ben.
Tijdens de reportage van jullie samen is mijn manier van fotograferen erg relaxt. Ik hou niet van stijf poseren en ‘cheese’ glimlachjes. Daarom gebruik ik vragen, opdrachten en spelletjes om een ontspannen sfeer te creëren.

Na jullie trouwdag

Binnen 1 week na jullie trouwdag ontvangen jullie van mij een digitale sneek preview van de foto’s. Kun je alvast even nagenieten en wat laten zien 😉 Binnen 6 weken lever ik ook de rest van de (digitale) foto’s af.  Samen bepalen we daarna welk album jullie willen en welke foto’s jullie daar in willen. Ik maak dan een opmaak waarin jullie eventueel nog aanpassing kunnen doen.

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen

Investering

Ik bied de volgende pakketten aan. Deze kunnen worden gezien als uitgangspunt en worden aangepast aan jullie specifieke wensen.

1377

  • 6 uur fotografie
  • minimaal 200 bewerkte digitale foto’s
  • standaard album 20 x 20 met 15 spreads

1597

  • 10 uur fotografie
  • minimaal 400 bewerkte digitale foto’s
  • luxe album 30 x 30 met 20 spreads

1977

  • hele dag fotografie
  • minimaal 600 bewerkte digitale foto’s
  • slideshow met mooiste foto’s
  • luxe album 30 x 30 met 30 spreads en luxe bewaardoos

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp