Day in the Life Familie Huiting

Op een mooie zonnige dag in mei mocht ik 6 uur meelopen in het gezin van Frank, Raisilyn, Rosalie, Milou en Dinthe. Wat een bijzonder gezin. Liefdevol, relaxed, grappig, ondeugend, actief, ondernemend, rustig en heel gezellig! De jongste meiden hadden wel wat voorwaarden waaronder ik mocht fotograferen. Zo moest er toen ik net binnen kwam eerst een boekje voorgelezen worden. Snap ik wel, de hele dag zo’n camera achter je aan, daar moet wel wat tegenover staan.

Het was een drukke dag want moeder Raisilyn mocht luizenmoeder spelen in de klas van Rosalie en Milou en Dinthe mochten mee. Er was logopedie voor Dinthe en dansles voor Rosalie. Gelukkig ook tijd om lekker buiten te spelen en uiteindelijk als gezin lekker gezamenlijk eten.

Het was voor mij een hele mooie kans om weer ervaring op te doen in het maken van een documentaire gezinsreportage. En wat een heerlijke plek om te kunnen oefenen. Dankjewel familie Huiting. Ook voor de Tony ter ondersteuning van het selectieproces 😉 Ik kom van zo’n shoot namelijk thuis met ruim 2200 foto’s dus dat selectieproces is wel een klusje en volgens Raisilyn kon ik daar wel een beetje hulp bij gebruiken!

Met deze reportage heb ik het mentortraject Get Real van Marieke Zwartscholten afgerond. Vanaf nu bied ik documentaire gezinsreportages aan. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de informatiepagina.

Kwetsbaar | Harry

Vrijdagmiddag 14 uur. Telefoon van collega Colette: “Emmie heb jij aanstaande zondag tijd voor een shoot?” “Uh ja, ik kan”. “Oke, ik

Loveshoot | Pieter en Marijke

Als je mij volgt op social media heb je misschien al een aantal foto’s voorbij zien komen van de loveshoot met Pieter

Persoonlijk | Mijn heldenverhaal

Op mijn social media kanalen heb ik de afgelopen tijd al wel eens iets gedeeld over een traject wat ik volg. Dit traject is gericht op persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van mij als ondernemer en van mijn bedrijf. Onlangs kregen wij de opdracht om ons eigen heldenverhaal te schrijven. En niet alleen dat, deel 2 van de opdracht was dit heldenverhaal ook te delen. En daar sloeg de paniek toe want dat gaf mij meteen een heel kwetsbaar gevoel. Wat zullen mensen daar wel niet van vinden…. ze vinden het vast raar…. dit gaat me klanten kosten…. enz enz. maar na mijn burn out eind vorig jaar (daar zal ik ook nog wel eens iets over delen) heb ik me een aantal dingen voorgenomen en 1 daarvan is dat ik dingen ga doen omdat ik het wil en omdat het voor mij goed voelt en dat ik me niet laat weerhouden door wat ik denk (!) dat anderen er van vinden. En dus deel ik hier en nu met jullie mijn heldenverhaal:

Liesbeth en Kaya

In mei was ik jarig en organiseerde ik, zoals inmiddels een beetje de traditie is, een winactie. Liesbeth was de gelukkige winnaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp