Day in the Life Familie Huiting

Op een mooie zonnige dag in mei mocht ik 6 uur meelopen in het gezin van Frank, Raisilyn, Rosalie, Milou en Dinthe. Wat een bijzonder gezin. Liefdevol, relaxed, grappig, ondeugend, actief, ondernemend, rustig en heel gezellig! De jongste meiden hadden wel wat voorwaarden waaronder ik mocht fotograferen. Zo moest er toen ik net binnen kwam eerst een boekje voorgelezen worden. Snap ik wel, de hele dag zo’n camera achter je aan, daar moet wel wat tegenover staan.

Het was een drukke dag want moeder Raisilyn mocht luizenmoeder spelen in de klas van Rosalie en Milou en Dinthe mochten mee. Er was logopedie voor Dinthe en dansles voor Rosalie. Gelukkig ook tijd om lekker buiten te spelen en uiteindelijk als gezin lekker gezamenlijk eten.

Het was voor mij een hele mooie kans om weer ervaring op te doen in het maken van een documentaire gezinsreportage. En wat een heerlijke plek om te kunnen oefenen. Dankjewel familie Huiting. Ook voor de Tony ter ondersteuning van het selectieproces 😉 Ik kom van zo’n shoot namelijk thuis met ruim 2200 foto’s dus dat selectieproces is wel een klusje en volgens Raisilyn kon ik daar wel een beetje hulp bij gebruiken!

Met deze reportage heb ik het mentortraject Get Real van Marieke Zwartscholten afgerond. Vanaf nu bied ik documentaire gezinsreportages aan. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de informatiepagina.

Liesbeth en Kaya

In mei was ik jarig en organiseerde ik, zoals inmiddels een beetje de traditie is, een winactie. Liesbeth was de gelukkige winnaar

Day in the Life

Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon kocht ik een nieuw camera. Een compactcamera, maar wel een wat betere dan daarvoor.

10 tips voor bruidsparen

1. Begin op tijd met zoeken naar een fotograaf. Als het huwelijksaanzoek achter de rug is en je begint met de eerste 

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp