Day in the Life Familie Huiting

Op een mooie zonnige dag in mei mocht ik 6 uur meelopen in het gezin van Frank, Raisilyn, Rosalie, Milou en Dinthe. Wat een bijzonder gezin. Liefdevol, relaxed, grappig, ondeugend, actief, ondernemend, rustig en heel gezellig! De jongste meiden hadden wel wat voorwaarden waaronder ik mocht fotograferen. Zo moest er toen ik net binnen kwam eerst een boekje voorgelezen worden. Snap ik wel, de hele dag zo’n camera achter je aan, daar moet wel wat tegenover staan.

Het was een drukke dag want moeder Raisilyn mocht luizenmoeder spelen in de klas van Rosalie en Milou en Dinthe mochten mee. Er was logopedie voor Dinthe en dansles voor Rosalie. Gelukkig ook tijd om lekker buiten te spelen en uiteindelijk als gezin lekker gezamenlijk eten.

Het was voor mij een hele mooie kans om weer ervaring op te doen in het maken van een documentaire gezinsreportage. En wat een heerlijke plek om te kunnen oefenen. Dankjewel familie Huiting. Ook voor de Tony ter ondersteuning van het selectieproces 😉 Ik kom van zo’n shoot namelijk thuis met ruim 2200 foto’s dus dat selectieproces is wel een klusje en volgens Raisilyn kon ik daar wel een beetje hulp bij gebruiken!

Met deze reportage heb ik het mentortraject Get Real van Marieke Zwartscholten afgerond. Vanaf nu bied ik documentaire gezinsreportages aan. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de informatiepagina.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp