Bruiloft – Styled Shoot

Afgelopen zaterdag organiseerde ik met een aantal andere bruidsfotografen uit het noorden een styled shoot. We deden een oproep op Facebook voor een koppel dat nog eens hun trouwkleding aan zou willen doen, regelden een locatie en verzorgden een bruidsboeket. Het bruidspaar kende nog een visagiste die het leuk vond om mee te werken. Heel gaaf om te doen omdat je tijdens zo’n shoot alle tijd hebt om nieuwe dingen te proberen, nieuwe technieken te oefenen en van elkaar te leren.

Jan Dirk en Amber reageerden op onze oproep. Zij zijn in augustus 2018 getrouwd en vonden het leuk om hun prachtige trouwkleding nog eens aan te trekken. Amber werd prachtig opgemaakt door visagiste Mirjam van der Wou. En wat waren ze geduldig en stoer want het was best koud in de oude Suikerfabriek in Groningen. En dei locatie is zo gaaf! Ik wilde daar al een tijd graag een keer shooten maar het was er nog niet van gekomen. De industriële look van de fabriek geeft een bijzondere sfeer aan de foto’s vind ik.

Wat vinden jullie?

Liesbeth en Kaya

In mei was ik jarig en organiseerde ik, zoals inmiddels een beetje de traditie is, een winactie. Liesbeth was de gelukkige winnaar

Day in the Life

Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon kocht ik een nieuw camera. Een compactcamera, maar wel een wat betere dan daarvoor.

10 tips voor bruidsparen

1. Begin op tijd met zoeken naar een fotograaf. Als het huwelijksaanzoek achter de rug is en je begint met de eerste 

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp