Bruiloft – Styled Shoot

Afgelopen zaterdag organiseerde ik met een aantal andere bruidsfotografen uit het noorden een styled shoot. We deden een oproep op Facebook voor een koppel dat nog eens hun trouwkleding aan zou willen doen, regelden een locatie en verzorgden een bruidsboeket. Het bruidspaar kende nog een visagiste die het leuk vond om mee te werken. Heel gaaf om te doen omdat je tijdens zo’n shoot alle tijd hebt om nieuwe dingen te proberen, nieuwe technieken te oefenen en van elkaar te leren.

Jan Dirk en Amber reageerden op onze oproep. Zij zijn in augustus 2018 getrouwd en vonden het leuk om hun prachtige trouwkleding nog eens aan te trekken. Amber werd prachtig opgemaakt door visagiste Mirjam van der Wou. En wat waren ze geduldig en stoer want het was best koud in de oude Suikerfabriek in Groningen. En dei locatie is zo gaaf! Ik wilde daar al een tijd graag een keer shooten maar het was er nog niet van gekomen. De industriële look van de fabriek geeft een bijzondere sfeer aan de foto’s vind ik.

Wat vinden jullie?

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp