Bruiloft | Pieter & Marijke

Op 20 september 2019 was de grote dag voor Pieter en Marijke. De dag begon al vroeg voor Marijke met haar en make-up. Ondertussen was ook Pieter zich, bij zijn ouders thuis, ook al aan het klaar maken. En omdat de 2 locaties niet zo ver uit elkaar lagen kon ik ook de voorbereidingen van Pieter vast leggen. Zo fijn is dat!

Hoewel het een beetje fris en grijs was heb ik de hele dag het gevoel gehad dat de zon scheen! Wat een liefde, plezier maar vooral ook dankbaarheid heb ik gevoeld op deze dag.

En over dat plezier wil ik nog even iets meer vertellen. Pieter en Marijke hadden namelijk een geheime missie. Ik was op de hoogte, maar verder helemaal niemand. En ik zat in het complot omdat er allerlei smoesjes moesten worden verzonnen πŸ˜‰ Dus toen ik, na de ceremonie in het prachtige stadhuis van Dokkum, aan de familie aangaf dat ik bij de brug nog wat foto’s wilde maken met het bruidspaar, maar dat ze nog niet in de bus moesten gaan zitten keken ze me een beetje raar aan maar ze hadden natuurlijk geen idee van wat er echt ging gebeuren. Na een paar foto’s bij de brug stapte het bruidspaar namelijk letterlijk in het huwelijksbootje πŸ˜‰ De werkgever van Marijke had zijn speedboot voor de gelegenheid prachtig versierd en in Dokkum aangelegd. De familie was dan ook zeer verrast toen Pieter en Marijke met hoge snelheid onder de brug door voeren! Wat hebben ze een voorpret gehad en de actie zelf was ook zeer geslaagd!

Na het taartmoment met een prachtige taart en een ontroerende dia-serie was het tijd voor een heerlijk buffet! Gelukkig had Marijke een prachtig versierd schort gekregen en bleef haar mooie trouwjurk dus schoon πŸ˜‰

Vervolgens stapte het hele gezelschap weer in de bus voor de kerkdienst. Wat een liefdevolle, persoonlijke dienst. De brassband waar Pieter in speelt, het koor waar Marijke in zingt, familieleden die als verassing een lied zongen met het koor, Marijke die zelf een prachtig lied zong voor Pieter, beide vaders die een rol hadden in de dienst maakte alles met elkaar dat het helemaal ‘Pieter en Marijke’ was.

En als afsluiter van deze dag een fijn feestje met veel lieve collega’s, vrienden en familie!

Lieve Pieter en Marijke, dankjewel dat ik aanwezig mocht zijn bij deze prachtige dag! Ik wens jullie heel veel geluk en plezier samen!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp