Bruiloft | Niet alles verloopt altijd volgens plan!

Bruiloft | Bruidsfotograaf | Groningen | Emmie de Vries Fotografie

Vandaag bladerde ik door de foto’s van deze bruiloft van afgelopen zomer. Warm, zonnig en droog en dan met de trouwauto helemaal tot aan de fotolocatie rijden…. Een perfecte auto voor de omstandigheden zou je denken…. Maar al dat zand…..

Maanden ben je bezig om alles tot in de puntjes te regelen en gelukkig gaat het meeste ook goed. Maar soms gebeuren er dingen die je niet had kunnen verzinnen en dus ook niet had kunnen voorkomen. Gelukkig zijn er altijd wel een paar sterke mannen, bruiloftsgasten en toevallige voorbijgangers, die even een duwtje kunnen geven. Zelfs de bruidegom draagt zijn steentje bij.

Je hoort het wel vaker. Ringen kwijt, verkeerde bloemen meegenomen van de bloemist, taxi komt niet opdagen (jep, bij mijn eigen bruiloft), maar gelukkig komt het eigenlijk altijd wel weer goed. En het is een grappige herinnering aan een prachtige dag!

Liesbeth en Kaya

In mei was ik jarig en organiseerde ik, zoals inmiddels een beetje de traditie is, een winactie. Liesbeth was de gelukkige winnaar

Day in the Life

Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon kocht ik een nieuw camera. Een compactcamera, maar wel een wat betere dan daarvoor.

10 tips voor bruidsparen

1. Begin op tijd met zoeken naar een fotograaf. Als het huwelijksaanzoek achter de rug is en je begint met de eerste 

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp