Bruiloft | Niet alles verloopt altijd volgens plan!

Bruiloft | Bruidsfotograaf | Groningen | Emmie de Vries Fotografie

Vandaag bladerde ik door de foto’s van deze bruiloft van afgelopen zomer. Warm, zonnig en droog en dan met de trouwauto helemaal tot aan de fotolocatie rijden…. Een perfecte auto voor de omstandigheden zou je denken…. Maar al dat zand…..

Maanden ben je bezig om alles tot in de puntjes te regelen en gelukkig gaat het meeste ook goed. Maar soms gebeuren er dingen die je niet had kunnen verzinnen en dus ook niet had kunnen voorkomen. Gelukkig zijn er altijd wel een paar sterke mannen, bruiloftsgasten en toevallige voorbijgangers, die even een duwtje kunnen geven. Zelfs de bruidegom draagt zijn steentje bij.

Je hoort het wel vaker. Ringen kwijt, verkeerde bloemen meegenomen van de bloemist, taxi komt niet opdagen (jep, bij mijn eigen bruiloft), maar gelukkig komt het eigenlijk altijd wel weer goed. En het is een grappige herinnering aan een prachtige dag!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp