Bruiloft | Jan Douwe en Jantsje

Op 24 mei 2019 was de grote dag voor Jan Douwe en Jantsje. Heel lang werd er regen voorspeld, maar gelukkig was het een stralend mooie dag! De dag begon voor mij bij make-up en kapper waar Jantsje en dochter Elynn voor deze speciale dag in de watten werden gelegd. Daarna naar huis waar moeder en dochter hun prachtige jurken eindelijk konden aantrekken. En toen mocht eindelijk Jan Douwe de mooie dames ontmoeten. Hij was duidelijk onder de indruk!

Na een broodje was het al weer tijd voor de fotoshoot. Jan Douwe en Jantsje hadden prachtige plekjes gevonden waar we heerlijk de tijd hadden. Elynn mocht na een tijdje met haar tante terug naar huis, voor haar duurde het allemaal net even te lang op deze spannende dag.

In het gemeentehuis vond een prachtige ceremonie plaats met familie en vrienden. En terug in de prachtig versierde tent was er koffie en natuurlijk een bruidstaart!

’s Avonds volgde nog een prachtige kerkdienst, helemaal zoals Jan Douwe en Jantsje dit wilden. Met als één van de hoogtepunten het optreden van Elynn die een prachtig liedje zong.

En na dit laatste officiele moment was het tijd voor FEEST!

Jan Douwe en Jantsje, wat was het een mooie dag. Bedankt dat ik er bij mocht zijn. Ik heb genoten!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp