Bruiloft | Jan Douwe en Jantsje

Op 24 mei 2019 was de grote dag voor Jan Douwe en Jantsje. Heel lang werd er regen voorspeld, maar gelukkig was het een stralend mooie dag! De dag begon voor mij bij make-up en kapper waar Jantsje en dochter Elynn voor deze speciale dag in de watten werden gelegd. Daarna naar huis waar moeder en dochter hun prachtige jurken eindelijk konden aantrekken. En toen mocht eindelijk Jan Douwe de mooie dames ontmoeten. Hij was duidelijk onder de indruk!

Na een broodje was het al weer tijd voor de fotoshoot. Jan Douwe en Jantsje hadden prachtige plekjes gevonden waar we heerlijk de tijd hadden. Elynn mocht na een tijdje met haar tante terug naar huis, voor haar duurde het allemaal net even te lang op deze spannende dag.

In het gemeentehuis vond een prachtige ceremonie plaats met familie en vrienden. En terug in de prachtig versierde tent was er koffie en natuurlijk een bruidstaart!

’s Avonds volgde nog een prachtige kerkdienst, helemaal zoals Jan Douwe en Jantsje dit wilden. Met als één van de hoogtepunten het optreden van Elynn die een prachtig liedje zong.

En na dit laatste officiele moment was het tijd voor FEEST!

Jan Douwe en Jantsje, wat was het een mooie dag. Bedankt dat ik er bij mocht zijn. Ik heb genoten!

Kwetsbaar | Harry

Vrijdagmiddag 14 uur. Telefoon van collega Colette: “Emmie heb jij aanstaande zondag tijd voor een shoot?” “Uh ja, ik kan”. “Oke, ik

Loveshoot | Pieter en Marijke

Als je mij volgt op social media heb je misschien al een aantal foto’s voorbij zien komen van de loveshoot met Pieter

Persoonlijk | Mijn heldenverhaal

Op mijn social media kanalen heb ik de afgelopen tijd al wel eens iets gedeeld over een traject wat ik volg. Dit traject is gericht op persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van mij als ondernemer en van mijn bedrijf. Onlangs kregen wij de opdracht om ons eigen heldenverhaal te schrijven. En niet alleen dat, deel 2 van de opdracht was dit heldenverhaal ook te delen. En daar sloeg de paniek toe want dat gaf mij meteen een heel kwetsbaar gevoel. Wat zullen mensen daar wel niet van vinden…. ze vinden het vast raar…. dit gaat me klanten kosten…. enz enz. maar na mijn burn out eind vorig jaar (daar zal ik ook nog wel eens iets over delen) heb ik me een aantal dingen voorgenomen en 1 daarvan is dat ik dingen ga doen omdat ik het wil en omdat het voor mij goed voelt en dat ik me niet laat weerhouden door wat ik denk (!) dat anderen er van vinden. En dus deel ik hier en nu met jullie mijn heldenverhaal:

Liesbeth en Kaya

In mei was ik jarig en organiseerde ik, zoals inmiddels een beetje de traditie is, een winactie. Liesbeth was de gelukkige winnaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp