Albums

Gister zat ik met mijn jongens op de bank te bladeren door het fotoalbum van onze laatste vakantie. Zo heerlijk om al die herinneringen weer op te halen. De jongens zagen vakantievriendjes die ze eigenlijk al weer een beetje vergeten waren en ik herinnerde me weer die heerlijke wandeling waarbij Lars en Mats zo heerlijk gesmuld hebben van, in Normandië al rijpe, bramen. Er zitten zoveel details in die albums die ik al weer vergeten was. En bij de kinderen gaat dat nog veel sneller. Ik realiseerde me weer eens hoe waardevol het is zo’n album te hebben. Lekker samen met de jongens op de bank even weer helemaal terug in vakantiestemming. En vaak willen ze vervolgens ook nog het vakantiealbum van vorig jaar en van het jaar daarvoor bekijken ;).

En daarom vind ik het zo belangrijk dat de gezinnen, bruidsparen en families die ik fotografeer ook deze mogelijkheid hebben. Als je mooie foto’s heb laten maken van je gezin, je familie of op je trouwdag is het wat mij betreft zonde als je die vervolgens op je computer zet en ze alleen scrollend door al die foto’s nog kunt bekijken. Ik vind dat je echt iets in handen moet hebben wat je kunt bekijken en kunt laten zien! Daarom zit in elk pakket wat ik aanbied een mooi album.

Standaard zit er bij Zwangerschap, Familie en Liefde een mini-album van 10 x 10 en bij Bruiloft in elk pakket een album variërend van standaard tot luxe. Maar er zijn ook heel veel mogelijkheden om je album te upgraden. Zo kun je kiezen voor een groter album, meer pagina’s of een andere omslag. Verschillende kleuren linnen, kunstleer of echt leer behoren dan tot de mogelijkheden.

Al mijn albums worden met de hand gemaakt en gedrukt op hoge kwaliteit, dik fotopapier en hebben een lay-flat verbinding.

Tijdens het kennismakingsgesprek met bruidsparen en tijdens de Liefde- Zwangerschaps- en Familieshoots neem ik voorbeelden mee van de albums die ik kan verzorgen. Dan kun even echt zien en voelen wat de mogelijkheden zijn.

Liesbeth en Kaya

In mei was ik jarig en organiseerde ik, zoals inmiddels een beetje de traditie is, een winactie. Liesbeth was de gelukkige winnaar

Day in the Life

Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon kocht ik een nieuw camera. Een compactcamera, maar wel een wat betere dan daarvoor.

10 tips voor bruidsparen

1. Begin op tijd met zoeken naar een fotograaf. Als het huwelijksaanzoek achter de rug is en je begint met de eerste 

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp