365 dagen project

De mensen die mij op Facebook en/of Instagram volgen is het vast niet ontgaan. Op 1 januari 2019 ben ik gestart met mijn 365-dagen project. Een project waarbij ik elke dag een foto maak van een moment uit mijn leven. De gewone dagelijkse dingen vastleggen. Die momenten die me anders misschien zouden ontgaan en die ik me zeker later niet meer allemaal zou herinneren. In de praktijk komt het er op neer dat ik bijna elke dag een foto van mijn kinderen plaats, haha. Wat een dankbare onderwerpen zijn kinderen toch voor een fotograaf.

Inmiddels is de eerste maand van het jaar al weer voorbij. Iedereen heeft altijd over de depressieve maand januari, maar ik vond het een heerlijke maand. We hebben genoten van de sneeuw, een verjaardag, uitjes met het hele gezin en heel veel spelen. En jullie hebben van al die dingen kunnen mee genieten 😉

Voordat ik begon aan dit project had ik toch ergens het idee dat het misschien niet zou lukken. Dat het me te veel tijd zou kosten, dat er niet genoeg leuke dingen zouden gebeuren om te fotograferen of dat ik het gewoon helemaal niet leuk zou vinden. Maar ik moet zeggen, ik vind het ontzettend leuk. Ik ben me veel bewuster van wat er op een dag allemaal gebeurt en waardeer al die dingen ook veel meer. dat is wat mij betreft al dikke winst. Grappig want ik ervaar nu zelf ook dat ‘het gewone leven al zoveel speciale momenten kent’. Tijd kost het zeker. De foto moet gemaakt, bewerkt, voorzien van een korte tekst en geplaatst op Facebook en Instagram. Maar ik heb er een soort modus voor gevonden waardoor ik geen enkele keer het idee had dat ik er geen tijd voor had. Nou vind ik al die dingen ook gewoon best leuk om te doen dus dat scheelt ook!

Het enige wat soms lastig is, is dat ik thuis in de eerste plaats natuurlijk gewoon moeder ben. En dat ik van sommige momenten graag een foto zou willen maken maar dan ook zelf druk bezig ben. Bijvoorbeeld tijdens de ochtendspits. Ook vergeet ik nog wel eens de camera mee te nemen door de drukte ‘ s ochtends. Vanochtend gingen we, nadat we de oudste naar school hadden gebracht, naar de bibliotheek en toen we daar waren vond ik het jammer dat ik mijn camera niet bij me had. Maar ik heb nog meer dan 300 dagen te gaan dus dat komt vast ook nog wel een keer!

Hieronder een selectie van de foto’s van januari!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Genieten | Emmie de Vries Fotografie | Kwetsbare Momenten | Groningen

Genieten

Soms voel ik me er schuldig over, want er zijn heel veel mensen voor wie deze periode echt een naar is, maar

Persoonlijk | Verhalen

Ik hou van verhalen. Van alle verhalen. Van alle verhalen van en over mensen. Verhalen van nu en verhalen van vroeger. Verhalen

Persoonlijk | Leren

Als meisje van 3 kon ik niet wachten tot ik eindelijk 4 werd en naar school mocht. En in de 36 jaar

Dit delen:

bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
bruidsfotografie familiefotografie liefde zwangerschapsfotografie fotografie bruiloft trouwen fotograaf huwelijk trouwfotografie ik ga trouwen
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp